Kedvezményezett neve: MIXI-LOG Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Pályázati felhívás neve, kódszáma: A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban GINOP Plusz-1.2.3-21

Projekt címe, azonosító száma: A MIXI-LOG Kft. sárospataki fióktelepének technológiai és infrastrukturális fejlesztése; GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01445

Szerződött támogatás összege: 53 802 520 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.22.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt keretén belül áruszállítási és azt kiegészítő szolgáltatás tevékenységeinket kívánjuk fejleszteni technológiai és infrastrukturális beruházással. Szeretnénk a csarnokban raktározást végezni, vagyis az áruk átrakodását, illetve rövid ideig tartó tárolását. Ezzel megkönnyítve a fuvarszervezést a tehergépjárművekre, valamint megnövelve szállításaink hatékonyságát. Ezen kívül más szállító cégek számára is átrakodást és tárolást tudnánk végezni.

A beszerezni kívánt targoncák a kisebb méretű furgonoktól a nagyobb kamionokig teljes mértékben megoldják az áru fel- és lerakodását, így fejlesztendő tevékenységünk tekintetében nélkülözhetetlen szerepe van. A hatékonyabb munkavégzés a logisztikai folyamatokat is megkönnyíti és felgyorsítja.

A csarnok bővítése során klímaberendezések kerültek beszerelésre, mely a csarnok hűtését és fűtését is végzi, így a napelemrendszer telepítése ezek korszerű energiaellátását jelentené.

A telephely térkövezésével szeretnénk a talajt egyenletesebbé tenni, a jelenlegi köves-földes viszonyokhoz képest, így megkönnyítenénk és biztonságosabbá tennénk a targoncák, illetve tehergépjárművek közlekedését. Ezen kívül távmunka biztosításához kapcsolódó felhőszolgáltatás és ahhoz tartozó képzést szeretnénk igénybe venni a meglévő információs technológia-fejlesztésének érdekében.